Af Emilie Fuglsang, Projektleder Global Entrepreneurship Week Danmark  Den nye generation af iværksættere er ikke defineret af alder. Vi ser iværksættere i alle aldre, for hvem CO2-besparelse, bæredygtighed og klimaproaktivitet er grunden til, at de starter en virksomhed. Vi ser os om efter en slags tidstypisk Greta Thunberg for iværksættere, som vil have markedsandele og ende som grønne unicorns. Godt nok kan lige netop Gretas facon dele vandene – men hun er blevet synonym med den unge generations ansvarsfølelse og krav om, at vi gør noget. Der er brug for rollemodeller og forbilleder – som viser vejen og inspirerer den unge generation til at kaste sig ud i det. Her er et forsøg på at optegne nogle af de karakteristika, som definerer de grønne iværksættere, der inspirerer os i dag, og forsøger at tegne et billede af fremtidens grønne forbilleder. Klimahandling Verdens CO2-regnskab er en central del af produktets forretningsmodel. Men hos mange er det også direkte implementeret i produktet. Som CEO og co-founder af Seaborg Technologies, Troels Schönberg siger om at revolutionere energibranchen: Vi er ligeglade med klimaholdning. Vi går op i klimahandling.  En rebelsk handling Seaborg Technologies er et bud på et nyt grønt forbillede.  Seaborg startede som


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt