Af Peter Kofler, Formand i Dansk Iværksætter Forening Ikke mere snak, vi skal handle NU Der ikke gået meget mere end et år siden en svensk pige besluttede sig for at strejke i stedet for at gå i skole. For få uger siden besluttede et samlet folketing (minus Nye Borgerlige) at sætte et af de mest ambitiøse CO2-mål uden at ane, hvordan de bliver indfriet. Socialdemokratiet og deres støttepartier har kastet bolden op. “Danmark skal være kendt som et grønt iværksætterland”, hedder det i forståelsespapiret. Som iværksætter kan du ikke længere være i tvivl. Bæredygtighed er den største forretningsmulighed siden internettet. Det handler ikke om skal/skal-ikke, men om hvordan du kan booste din forretning. Vi skal sikre nye danske væksteventyr, så bæredygtighedens svar på tech-giganterne er danske. Ja, kald dem bare impact-giganter. De nye iværksættertyper fylder mere og mere i vores medlemsbase. Ukuelige iværksættere med hjertet forrest, men desværre ofte på bekostning af forretningssansen. “Grønne iværksættere” er nemlig tvetydigt. For lige så grønne som de er for klimaet, lige så grønne kan de være i business. De unge mobiliserer en energi, som vi ikke har set i generationer. Den skal bruges til at finde løsninger og forretninger på alle klodens


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt