Uge 47 er Global Entrepreneurship Week og i Danmark sætter vi fokus på Grønne Iværksættere. Vi har nemlig brug for at inspirere endnu flere, der kaster sig ud som iværksættere, og kommer med nye løsninger på klimaudfordringerne. Med årets iværksætterindsats vil vi derfor styrke væksten og iværksætterkulturen inden for det grønne område.

Kom og lad dig inspirere af Danmarks Grønne Iværksættere, når vi åbner Danmarks Iværksætteruge mandag den 18. november i Rådhushallen i Aarhus.

Under åbningsfesten uddeler vi også en særlig pris til årets kvindelige startup i samarbejde med Vallø Stift.

Grønne iværksættere kan redde verden – men de skal hjælpes på vej

70 procent Co2 reduktion kræver nye løsninger, som de store virksomheder og den offentlige sektor kan tilvejebringe. Vi er i høj grad også afhængige af grønne løsninger fra iværksættere.

Men vi er ikke stærke nok sammenlignet med andre europæiske lande. Danmark ligger nemlig nr. 11 når det gælder fremkomsten af ny teknologi og antallet af højvækst-startups inden for det grønne område. 

I Danmark er der generelt for få iværksættere der udvikler sig og vokser sig rigtig store. Barriererne herfor er i særlig grad adgang til risikovillig kapital og adgang til de rigtige kompetencer. 

Ved åbningsfesten kigger vi derfor på, hvad skal der til for, at vi I Danmark kan blive en grøn iværksætternation og udvikle grønne danske Unicorns?

Hvem kommer?

Vi skal derfor høre synspunkter og blive inspireret af blandt andre: Thomas Brorsen Pedersen, CEO, Pond, Anne-Louise Thon-Jensen, co-founder og partner, SDG Invest, Vinay Venkatraman, Founder & CEO, Leapcraft, Klavs Hjort, SVP, Growth & Impact, Danske Bank og mange flere.

I udstillerområdet kan du møde grønne iværksættere som: Atter, Flowrobe, Each Thing, Læse Zostera og mange flere. Derudover kan du netværke med forskellige aktører fra iværksætteriets verden og arrangementets 200+ deltagere. 

TILMELD DIG ÅBNINGSFESTEN HER