GamingBuddy er et nyt socialt medie for gamere, som skal gøre det nemt at finde gamer-makkere, når det vanlige slæng ikke lige har tid. 

” 2,3 milliarder gamer og mange gør det stadig alene, fordi det er svært for gamere at finde hinanden. GamingBuddy, et nyt socialt medie for gamere, vil fjerne denne hovedpine ”  

Ideen til Gamingbuddy kommer af, at vi overvejede spørgsmålet om, hvorfor det er så meget nemmere at finde andre gamere i fysiske omgivelser end gennem digitale medier? Det virker ulogisk. Efter et par dages intens research fandt vi ud af, at der ikke fandtes noget socialt medie dedikeret specifikt til gamere, hvor man nemt og hurtigt kan finde andre ligesindede gamere og gøre brug af andre features specifikt dedikeret til gamere. Here it goes. 

Gamingbuddy giver brugerne mulighed for, at gamere nemt kan opbygge og dyrke deres netværk. Vi har en vision om at forene og forbinde gamere, så man nemt kan opbygge et netværk med andre gamere og samtidig kunne benytte sig af features, der forbedrer gaming-oplevelsen.

Gamingbuddy skal inden næste år nå at få færdigudviklet de features, der er under udvikling. Der skal nås 10.000 brugere gennem kraftigere organisk vækst og så skal der etableres et committed advisory board med én eller flere potentielle investorer.

Vi drømmer om at blive det sociale medie gamere anvender og er stolte af. Alle os fire co-founders har alle oplevet frustrationen over, hvor svært det er at finde gaming-buddies. Vi forstår os på, hvilke features, der er essentielle for gamere. Vi tapper ind i et community, der har 2,3 milliarder engagerede medlemmer. Communitiet fortjener et socialt medie designet specifikt til det. 

Det bedste råd til andre, der sidder med en god idé er, at de skal gøre noget med det samme. Når du er kommet i gang og bootstrapper din virksomhed, så byg marketing ind i produktudviklingen. Det er nok primært henvendt til andre, der laver SaaS eller SaaP. Men skab et ”community” med dit produkt og koncept i centrum og ”inviter” derefter dine brugere med til at udvikle konceptet med dig.