Rengøring af vinduer er en opgave, som vi alle ved, at vi har brug for rutinemæssigt, men mange husejere overser deres skærme. Affald, pollen, snavs, insekter og endda salt og sand bliver fanget i dine skærme og skyer ikke kun dit syn, men beskadiger også screeningen, hvis den ikke er markeret.

Saml dine forsyninger. Du har brug for en spand, gummihandsker, mild opvaskesæbe, rene og fnugfri håndklæder, en haveslange, en presenning og en blød børste.
Spred presenningen på jorden. Brug din haveslange til at fylde spanden med vand og tilsæt en lille mængde opvaskesæbe for at gøre din rengøringsløsning.
Fjern hver skærm fra vinduet, og læg den på presenningen. Brug den bløde børstehår til at gnide støv og spindelvev væk fra skærmene. Lav hurtige, korte passeringer over alle områder på skærmen for at banke væk og børste alle blade, opbygning og andet affald.
Dyp dit fnugfri håndklæde i din rengøringsopløsning, og vask skærmene. Skrub skærmene ved at lave små cirkler, begynde langs toppen af ​​skærmen og arbejde dig ned. Dyp håndklædet regelmæssigt i rengøringsopløsningen for at få frisk, sæbevand på vandet. Hold slangen ved hånden, og skyl eventuelle klumper af affald fra håndklædet, når det er nødvendigt.
Efter rengøring med din sæbeblanding skal du skylle hver skærm med haven slangen. Indstil dysens dyse på den laveste indstilling for at undgå buling eller beskadigelse af skærmen.
Nu hvor hver skærm er ren, skal du tage dig tid til at inspicere hver enkelt. Se efter ethvert sted, du måske har gået glip af under rengøring, og rengør disse områder.
Giv hver skærm en hurtig aftørring med et rent håndklæde og vend det tilbage til vinduet. Brug et tørt håndklæde til at tørre indersiden af ​​vindueskarmerne i tilfælde af, at der blev efterladt fugt på skærmene efter rengøring.

https://www.citypuds.dk