(Udelukkende henvendt til dem som arbejder med fysiske produkter)
Hej kære iværksættere!

Igennem årene har vi erfaret, at iværksættere generelt mangler guidelines, for hvem eller hvor de skal henvende sig til for at komme videre med deres produktudviklingsproces. Måske kan du genkende tanken: ”Hvor skal jeg lave det her henne?” eller ”hvem ved noget om præcis det, jeg sidder med?”. Dette problem har vi nu valgt at forsøge at løse, og til dette formål har vi meget brug for din hjælp.

Din hjælp vil bestå af en besvarelse af et spørgeskema. Dette spørgeskema er udarbejdet for at danne os en mere dybdegående indsigt i iværksætteres erfaringer, oplevelser samt problematikker som de møder på deres vej fra ide til produkt. Vi vil derfor være rigtig taknemmelige, hvis du kan bruge de næste 5-10 minutter på at besvare følgende spørgeskema ved, at klikke på nedstående link:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=TKELV9SPSJ9K

Resultaterne vil kun blive behandlet og offentliggjort i anonym form.

På forhånd tak for hjælpen god fornøjelse.

Mvh.
Sami Hammad
Research analyst-Pleco.