At leje en bus er ikke altid lige til. Som virksomhed, uddannelsessted, studiegruppe eller institution kan det være svært at gennemskue, hvad prisen reelt bliver for den bustur, man vil planlægge. Det kan tage dyrebar tid, som man kunne have brugt andetsteds. Det er en indviklet branche, som der nu bliver gjort op med – med forbrugeren i tankerne. Gennemskuelighed er nøgleordet 3bustilbud er, som navnet antyder, en formidler af tilbud og er dermed bindeleddet mellem forbrugere og flere forskellige busselskaber. Det er en virksomhed, som på ingen måde er i branchen for pengenes skyld, men derimod for at gøre op med den indviklede branche og gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren at leje en bus. Selskabet samarbejder med mere end 40 busselskaber, hvorfor det som arrangør af en bustur aldrig har været nemmere at finde den bedste pris og gøre den bedste handel muligt. Med en prisberegner kan du hurtigt se, hvad det skal koste for en kort tur, mens en lang tur kræver et manuelt indhentet tilbud – som virksomheden naturligvis gør for dig. Med deres egne ord sparer du altså en masse tid, besvær og endda penge. Skræddersyet brugervenlighed Den førnævnte prisberegner findes nemt på forsiden og


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt