At leje en bus er ikke altid lige til. Som virksomhed, uddannelsessted, studiegruppe eller institution kan det være svært at gennemskue, hvad prisen reelt bliver for den bustur, man vil planlægge. Det kan tage dyrebar tid, som man kunne have brugt andetsteds. Det er en indviklet branche, som der nu bliver gjort op med – med forbrugeren i tankerne.

Gennemskuelighed er nøgleordet
3bustilbud er, som navnet antyder, en formidler af tilbud og er dermed bindeleddet mellem forbrugere og flere forskellige busselskaber. Det er en virksomhed, som på ingen måde er i branchen for pengenes skyld, men derimod for at gøre op med den indviklede branche og gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren at leje en bus.

Selskabet samarbejder med mere end 40 busselskaber, hvorfor det som arrangør af en bustur aldrig har været nemmere at finde den bedste pris og gøre den bedste handel muligt. Med en prisberegner kan du hurtigt se, hvad det skal koste for en kort tur, mens en lang tur kræver et manuelt indhentet tilbud – som virksomheden naturligvis gør for dig. Med deres egne ord sparer du altså en masse tid, besvær og endda penge.

Skræddersyet brugervenlighed
Den førnævnte prisberegner findes nemt på forsiden og fungerer meget lige til. Du kan vælge, om det skal være en returrejse eller en enkeltrejse og nemt indtaste både afgangssted og stoppested. Her kan du også tilføje, om du vil have bussen via bestemte steder, og hvor længe den skal vente de pågældende steder. Sidst, men ikke mindst, har du naturligvis mulighed for at vælge både afgangsdato og -tidspunkt.

Du har altså mulighed for komplet at skræddersy din tur, så den passer ind i lige netop dit specifikke program. Og bliver prisberegneren alligevel for besværlig at gennemskue, finder du tre udførlige videoguides i bunden af siden, som nøjsomt hjælper dig igennem. Søgemaskinen er naturligvis helt gratis at bruge, og du bliver ikke udsat for skjulte gebyrer noget sted i processen.

Med kunden i højsædet
3bustilbud er altså en virksomhed, som i den grad har forsøgt at gøre din tur så brugervenlig som overhovedet mulig. Overalt på hjemmesiden finder du hurtig information – eksempelvis om, at din gruppe naturligvis er den eneste, som er med i bussen – og guides til, hvordan du får en så billig tur som muligt. Således har virksomheden selv udarbejdet en lille liste med 10 gode råd til, hvordan du får en billig busleje. Det er i sandhed gennemskuelighed for forbrugeren.

De 10 gode råd indebærer blandt andet, at du skal være i god tid, være specifik i din søgning, overveje bustypen, være så mange som muligt, helst undgå myldretid, undgå natkørsel, planlægge køre-hviletid, gør stop ved grænsebutikkerne og naturligvis at kontakte 3bustilbud ved spørgsmål. Hvert råd er beskrevet med få sætninger under, så du ikke er i tvivl om, hvad der menes.
Det er derfor i høj grad dig som kunde, der er i højsæde her.