Iværksætteri er blevet et erhverv som flere og flere vælger at kaste sig ud i. Ifølge Danmarks Statistik startes 30.000 nye virksomheder hvert år. Desværre oplever en stor gruppe af iværksætterne, at eventyret ikke ender, som de havde drømt om. Derfor ser vi også, at over 25 % af nye virksomheder går konkurs inden udgangen af det første år. Der hersker ingen tvivl om, at iværksætteri ikke er en dans på roser. Der er mange faldgruber, som du skal undgå for at opnå den succes, du stræber efter. Derfor får du her ni typiske fejl, som nye iværksættere ofte begår, og som du skal undgå at lave. Fejl som unge mennesker i dag har større muligheder end os andre for at undgå lige fra start. Unge med en iværksætterdrøm har nemlig mulighed for at komme på iværksætter efterskole – en glimrende ide. På den internationale efterskole Odsherreds Efterskole får de unge mennesker endda mulighed for at prøve kræfter med at drive, og nogle gange endda at blive medejere af, rigtige virksomheder i vækstmarkeder. 1. Fejl i regnskabet Mange nye iværksættere laver fejl i deres regnskab, hvilket koster tid og penge. Hvis du ikke har 100% styr på det, bør du


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt