Spendless gør op med besværligheden med at finde gyldige rabatkoder og tilbud online, og lancerer en tjeneste med kvalitetstilbud, som virker for dig hver gang!
Spendless har samlet tilbud fra henved 100 webshops i DK, og opdaterer løbende med nye butikker, der giver forbrugerne mulighed for at handle ind til lavere priser. Der er både meget populære webshops og mere nicheorienterede webshop, så du kan gøre gode handler når du har et konkret produkt, du vil købe, eller du blot vil søge inspiration. Når webshops udgiver rabatkoder eller holder særlige udsalg, så informerer vi dig. Simpelt og hurtigt! Så du kan spare penge på dine indkøb, og shoppen kan få mere salg.
Hos Spendless.dk vil du kun finde aktuelle shops og gyldige rabatkoder og tilbud, og du undgår derfor at spilde tid på tilbud og kuponkoder, som er udløbet. Hvis der er betingelser for rabatkoden, så er de beskrevet i forbindelse med rabatten.
Du har mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev samt notifikationer på hjemmesiden, så du hele tiden er opdateret på aktuelle tilbud blandet vores mange samarbejdspartnere.