Denne artikel er udarbejdet i samarbejde mellem og Hurtigeonlinelaan.dk og Capitalo.dk Sidder du med den gode idé? Men mangler du penge til at få den forløst? Så læs med i denne guide. Her giver vi nemlig vores 3 bedste bud på, hvordan du kan skaffe finansiering som iværksætter. Finansiering er ofte den største hurdle, vi som iværksættere skal over. Alt afhængigt af virksomhedstype kan du nemlig ofte ikke forvente så meget andet end udgifter det første år… Hvorfra det så forhåbentlig lige så stille går i den rigtige retning – med salg – i de efterfølgende år. Derfor vil du her få en lille starthjælp, så du kan komme godt i gang med finansieringen af din virksomhed. God læselyst! 1. Brug dit netværk Vi danskere er ofte lidt tilbageholdende med at bede om tjenester. Dette er dog en mental blokade, som du er nødt til at komme over som iværksætter. For her vil du alt andet lige skulle bede om hjælp af nogen – og så forhåbentlig give din hjælp tilbage på et andet tidspunkt: Nogen kalder det karma. Andre kalder det det samarbejde som den moderne kapitalisme i sin grundessens bygger på. Hold dig derfor ikke tilbage med at


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt