Regnskabsprogrammet BILLY: En iværksættersucces har gjort Toke Kruse økonomisk uafhængig resten af livet Ni år efter iværksætter Toke Kruse fik ideen til det, der siden er blevet en virksomhed med over 18.000 kunder, er Billy nu blevet solgt til Ageras. Ageras, der gør det muligt for private og virksomheder at indhente tilbud på revision og bogholderi, ser Billy som den spiller på det danske marked for regnskabsplatforme med størst potentiale i udlandet. Virksomheden med 30 ansatte har hjemme i København og udbyder et brugervenligt regnskabsprogram til mindre erhvervsdrivende og selvstændige.  “Det her er et livsomskiftende event, der gør mig helt fri – det kan ikke beskrives med ord”, siger Toke Kruse, der stiftede Billy i 2010 og med handlen er blevet økonomisk uafhængig for resten af livet. WEDBOX – Den nyeste måde at forevige dine minder fra brylluppet Ideen til at erstatte engangskameraerne på bordene med en app, så man på en smartere måde kan samle billeder fra gæsterne til bryllupsfesten, var det, der startede det hele for Wedbox. 200.000 europæiske brudepar vil i år bruge Wedbox til at planlægge og fotografere ved deres bryllup. Og med en investering på 9 millioner kroner vil det aarhusianske startup sætte sig tungt


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt