Denne artikel er udarbejdet af webmediet Bootstrapping.dk. Mediet sætter spot på Danmarks fremtid og skriver for dem – og om dem – der forandrer vores samfund: om iværksættere, startups og om den højteknologiske udvikling, der udfordrer velfærdsstaten, institutionerne og industrien – og den måde, vi lever sammen på som mennesker.   Selvom sommerferien for længst er forbi, så betyder det ikke, at du ikke må tage dig et frirum for at slappe af. Benyt da også muligheden for også at blive inspireret med en god podcast. Her har du et overblik over fire forskellige og gode podcasts at lytte til for alle, der elsker iværksætteri. Af Helena Christensen, Bootstrapping  1. StartUp, Gimlet Media. 8 sæsoner   Værter: Alex Blumberg og Lisa Chow. Alex Blumberg besluttede sig i 2014 for at forlade verdens mest populære radio- og podcastprogram ”This American Life” for at starte sit eget podcastimperium. Og hvad er mere oplagt for en nystartet podcastvirksomhed end at lave en podcast om eget startupeventyr? I den første sæson af StartUp følger vi Alex Blumbergs rutsjebanetur i startupverdenen i jagten efter alt fra investorer til forretningspartnere. Vi får et råt og ærligt indblik i en førstegangsentreprenørs liv, hvor vi kommer hele følelsesregistret


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt