I løbet af de seneste år har LinkedIn udviklet sig til at være meget mere end en online CV-database. LinkedIn er i stigende grad blevet en platform for personlig branding, markedsføring, virksomhedskommunikation og salg. Der er rig mulighed for at gøre sig synlig, både i forhold til kunder, netværk og samarbejdspartnere. Hvis du vel og mærke ved, hvordan du skal gribe det an. Af Camilla Kjærsgaard Pedersen, Kommunikationschef Kursusfabrikken 1. Tænk før du taler Regel nummer 1 på LinkedIn er simpel. Og så alligevel ikke. Du skal altid starte med at spørge dig selv: Hvorfor LinkedIn? Hvad vil du opnå? Hvad er dine mål? Giver det overhovedet mening at sætte ind på LinkedIn? Måske der er platforme, der er mere oplagte i jeres virksomhed? Måske jeres potentielle kunder i stedet skal fanges på Facebook, Google eller offline? Det kan også være, at LinkedIn er den helt rigtige platform for jer. Er I f.eks. en niche B2B-virksomhed, kan LinkedIn være en oplagt mulighed til at brande både medarbejdere og virksomheden. Her er det mere accepteret at parkere janteloven og markere sig som ekspert inden for netop jeres område. Men ligesom alt andet kræver LinkedIn tid. Og det kræver kontinuerlig aktivitet. Du skal være aktiv, seriøs og social. Ellers kan du lige så godt lade være. 2. Lav en professionel og aktiv virksomhedsside Det første, du skal sikre dig, er, at I har en professionel virksomhedsside, som kan skabe tillid og troværdighed. På virksomhedssiden skal du sørge for, at det er så nemt som overhovedet muligt at finde den relevante information. Du skal derfor huske at udfylde informationer om produkter/ydelser, virksomhedstype, -størrelse, branche m.m. Men sørg for at holde det kort, præcist og relevant. Med tryk på relevant. Når virksomhedssiden er opdateret, kan du begynde at lave virksomhedsopdateringer. Når følgere engagerer sig


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind