Af Peter Kofler, Formand Dansk Iværksætter Forening En ny regering er kommet til og nye politiske prioriteringer ser dagens lys. En regering med hovedfokus på velfærd og klima, men desværre også med udsigt til højere skatter. Den nye erhvervsminister Simon Kollerup skal følge op på to konservative forgængeres forkærlighed for alle os med eget CVR-nummer. I Dansk Iværksætter Forening har vi høje forventninger til den nye minister. Vi håber, at det ikke er tid til smalkost for iværksætterne, men at vi stadig vil ligge højt på ministerens dagsorden. Vi forventer, at iværksætteri vil være en uomgængelig del af regeringens politik. Det bekræftes i regeringens såkaldte forståelsespapir, hvori det fremhæves, at “Danmark skal være kendt som et grønt iværksætterland”. Vi tager gerne regeringen på ordet. Grønt iværksætteri er et godt sted at begynde for en ny regering. Dansk Iværksætter Forening er selv gået forrest på denne agenda. Sidste år med fokus på Verdensmålene i Iværksætterugen – og i år med fokus på grønne iværksættere. Hvis regeringen skal nå målet om 70 procent CO2-reduktion, er der ingen vej uden om nytænkning, nye løsninger og nye forretningsmodeller – og det er jo indbegrebet af iværksætteri. Det bliver iværksætterne, som kommer til at vise


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt