Kan elselskaber virkelig være med til at fremme den grønne omstilling? I Modstrøm ved vi, at den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger. Det er derfor vores kompetente energivejleder hver dag rådgiver og vejleder vores kunder til, hvordan de bruger mindre strøm. Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige elselskab, og vi bruger denne position til at sætte en grøn linje for alle elselskaber i Danmark. Det har vi gjort ved at udvikle en lang række klimavenlige produkter og services. Og så er vi det eneste elselskab, der tilbyder alle vores privatkunder en Sparegaranti. Ved at være medlem hos et elselskab, der har fokus på klimaet kan du være med til at fremme den grønne omstilling.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt