For nogen vil svaret være et klart ja. At de danske klassiske retter stadig holder, og bør serveres hyppigt i de danske hjem. Men de kan bestemt godt tåle lidt fornyelse og kreativitet. I opskrifterne du finder her, kan du få inspiration til, hvordan retterne kan få et pift og dermed en fornyet eksistensberettigelse for dem, der var i tvivl. Mørbradgryde har her fået et pift i form blomkålspure som et alternativ til piskefløde. Det giver retten en lækker ny smag, og så bliver den endda en smule sundere. I denne Kylling i Karry opskrift bliver man opfordret til at lave sin egen karryblanding. Det gør retten mere personlig, og du kan få karry smagen helt som du vil have den. Frikadeller har for mange en hellig status, som man absolut ikke må ændre på. Men i denne opskrift bliver du opfordret til at tilføje citron og salvie for en intens og lækker smag. Chili con carne er ikke oprindeligt fra det danske køkken, men den er alligevel blevet en fast integreret del siden dens indtog. I denne opskrift skal der masser af mørk chokolade og tørret karl johan svamp i retten. Prøv den en gang! Lasagne er endnu en


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt