Drømmer du om at bygge nyt badeværelse eller måske renovere køkkenet, så kan M3S Murerentreprise være med til at gøre din drøm til virkelighed. M3S er et kvalitetsbevidst murerfirma, der har hovedsæde i Stenløse i Nordsjælland. På trods af beliggenheden er det ikke et problem at håndtere en murer opgave i København, eftersom de dækker hele hovedstadsområdet. Det er ikke nemt at finde en dygtig murer i København, eftersom det er en broget branche med stor efterspørgsel. Den store efterspørgsel betyder også, at der er mange om buddet, som ikke nødvendigvis kan udføre et ordentligt stykke, murer håndværk. M3S Murerentreprise ApS hjælper alt fra den enkelte privatperson i Ballerup til C20 virksomheder i hjertet af København. M3S kan både bistå som hovedentreprenør ved en totalentreprise, men udfører også gerne mindre projekter. Som iværksætter kan det være dyrt at få udført murerarbejde, uanset om det er i København, Stenløse eller Jylland for den sags skyld, hvorfor M3S Murerentreprise ønsker at gøre en forskel for unge ildsjæle. Som iværksætter har man mulighed for at få et særdeles godt tilbud hos M3S Murerentreprise, hvis man ønsker at hyre dem ind til et projekt. M3S Murerentreprise er en del af Murerlauget, som afspejler deres


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt