En iværksætter bruger mange vågne timer på at arbejde på sit iværksætterprojekt, derfor er det også vigtigt at forholdene og omgivelserne er i top, så man som iværksætter kan arbejde effektivt og under ordentlige forhold. I dette indlæg vil jeg komme med mine forslag på, hvilke 4 områder der skal være på plads, før IT-iværksætteren kan få succes med sit projekt. 1. En solid og velfungerende computer Ens computer er ens vigtigste arbejdsredskab, derfor er det yderst vigtigt, at din computer er hurtig og brugbar. Her kan det være en god ide at få købt en ny computer, hvis du sidder på en gammel maskine, der tager flere minutter at starte. Du skal huske på, at du bruger din computer en stor del af din tid, derfor skal din computer være behagelig og brugbar. 2. Sundt og behageligt arbejdsmiljø Ens arbejdsmiljø er en vigtig del og har en stor indflydelse på ens effektivitet på arbejdet. Det kan anbefales at man lejer et kontor, hvor man arbejder. Det kan være en god ide at komme ud af sit hjem og arbejde et andet sted end der hvor man bor. Man kan alt for let blive forstyrret af hverdagsting, hvis man arbejder


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt