En iværksætter bruger mange vågne timer på at arbejde på sit iværksætterprojekt, derfor er det også vigtigt at forholdene og omgivelserne er i top, så man som iværksætter kan arbejde effektivt og under ordentlige forhold. I dette indlæg vil jeg komme med mine forslag på, hvilke 4 områder der skal være på plads, før IT-iværksætteren kan få succes med sit projekt.

1. En solid og velfungerende computer
Ens computer er ens vigtigste arbejdsredskab, derfor er det yderst vigtigt, at din computer er hurtig og brugbar. Her kan det være en god ide at få købt en ny computer, hvis du sidder på en gammel maskine, der tager flere minutter at starte. Du skal huske på, at du bruger din computer en stor del af din tid, derfor skal din computer være behagelig og brugbar.

2. Sundt og behageligt arbejdsmiljø
Ens arbejdsmiljø er en vigtig del og har en stor indflydelse på ens effektivitet på arbejdet. Det kan anbefales at man lejer et kontor, hvor man arbejder. Det kan være en god ide at komme ud af sit hjem og arbejde et andet sted end der hvor man bor. Man kan alt for let blive forstyrret af hverdagsting, hvis man arbejder derhjemme.
Det er også vigtigt at lyset på kontoret er i top. Hvis du ønsker en god belysning og har kontor i Odense C, så kan det være en god ide at bruge en lokal elektriker i Odense C , der kan hjælpe med at opsætte en pæn belysning på kontoret.

3. Kost og søvn
Uden mad og drikker duer helten ikke. Hvis du skal kunne arbejde på højtryk og samtidig kunne levere en høj kvalitet, så er det vigtigt at du er i topform. Derfor er det vigtigt at du spiser sundt og undgår alt for mange kaloriebomber, så du kan holde et stabilt niveau. Det samme gælder med søvn. Husk at få minimum 7 timers søvn, så du kan fungere optimalt hele dagen. Motion er også en vigtig del af det at holde et højt energiniveau.