Da iværksætter Anders Fogh startede Startup Central tilbage i 2018, var det med ønsket om at skabe en platform, hvor nye iværksættere kunne finde alt det, de havde behov for, når de skulle begynde iværksætterrejsen.

Der findes nemlig masser af administrative produkter og gode råd derude, som gør livet nemmere for en nystartet iværksætter. Til gengæld var der på dét tidspunkt ingen platform, hvor det hele kunne tilgås samlet. Det eksisterede simpelthen ikke. Ikke før Anders skabte platformen, Startup Central.

De administrative produkter er én ting, men det er især gennem sparring med mere erfarne iværksættere, at man opnår det bedste grundlag for at starte op. Der er mange faldgruber, når man er en ny spiller på markedet, og hvis man ikke kender nogen, der har været der før og har prøvet sig af som iværksætter, hvad skal man så gøre, når man drømmer om at få succes med sin forretningsidé?

Vi vil gerne understrege, at det måske allervigtigste for at komme godt fra start er muligheden for at lære gennem interpersonelle relationer. Hvis du er ny på kontoret, så får du sikkert en kontaktperson og indgår på denne måde i en følordning, hvor den mere erfarne assistent lærer dig op. Men hvad hvis du sidder derhjemme og drømmer om at påbegynde din iværksætterrejse, hvem er det så, du skal hive fat i, når spørgsmålene og tvivlen melder sig?

Der er flere ting, du kan gøre. Vi anbefaler dig at finde en coach, som har ekspertise og erfaring indenfor det område, som du har behov for at få sparring omkring. Hos Startup Central giver vi vores medlemmer eksklusiv adgang til mere end 40 coaches, som er fagligt kompetente indenfor områder som ledelse, patent, marketing, økonomi, jura og meget, meget mere! Gennem platformens beskedsystem kan medlemmerne direkte tage kontakt til lige netop dén coach, de gerne vil sparre med.

Et andet vigtigt skridt er at blive en del af et netværk for at få vidensdeling, sparring og muligvis nye forretningspartnere. Startup Central har lavet sin egen gruppe på Facebook, Startup Lounge, som er eksklusiv for alle medlemmer, der ønsker at netværke med andre iværksættere. 28. august 2019 blev det også til et møde mellem 5 medlemmer og Anders i et forsøg på at få skabt netværksgrupper, der også kan mødes i det fysiske rum og netværke med hinanden.

Startup Central har over 7000 medlemmer og tilføjer nye medlemmer hver dag. Du kan få en gratis prøveperiode på 30 dage, når du opretter dig som medlem på vores hjemmeside: Startup Central. Du får adgang til samarbejdspartnere, coaches og mulighed for at netværke med det samme.

Vi glæder os til at tage imod dig.