Da iværksætter Anders Fogh startede Startup Central tilbage i 2018, var det med ønsket om at skabe en platform, hvor nye iværksættere kunne finde alt det, de havde behov for, når de skulle begynde iværksætterrejsen. Der findes nemlig masser af administrative produkter og gode råd derude, som gør livet nemmere for en nystartet iværksætter. Til gengæld var der på dét tidspunkt ingen platform, hvor det hele kunne tilgås samlet. Det eksisterede simpelthen ikke. Ikke før Anders skabte platformen, Startup Central. De administrative produkter er én ting, men det er især gennem sparring med mere erfarne iværksættere, at man opnår det bedste grundlag for at starte op. Der er mange faldgruber, når man er en ny spiller på markedet, og hvis man ikke kender nogen, der har været der før og har prøvet sig af som iværksætter, hvad skal man så gøre, når man drømmer om at få succes med sin forretningsidé? Vi vil gerne understrege, at det måske allervigtigste for at komme godt fra start er muligheden for at lære gennem interpersonelle relationer. Hvis du er ny på kontoret, så får du sikkert en kontaktperson og indgår på denne måde i en følordning, hvor den mere erfarne assistent lærer dig


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt