Alle succesfulde virksomheder er startet med en god idé. Men man kan ikke drive forretning udelukkende på gode ideer, så typisk er der fulgt noget mere med i kølvandet – kapital. Hvis man brænder for sin virksomhed som iværksætter, men måske ikke helt har nok kapital til at kunne komme i gang alene, eller for den sags skyld videreudvikle konceptet, så har man måske brug for et erhvervslån. Som med alle andre lån, er der fordele og ulemper ved at tage et erhvervslån. Dette vil vi tage et nærmere kig på og give nogle forslag til hvornår det kan svare sig – og hvornår det ikke kan. For at skabe et ekstra godt overblik, er der også inkluderet mulige andre veje man kan benytte sig, f.eks. alternativ oprejsning af kapital i form af f.eks. crowdfunding eller P2P lån. Fordele ved et erhvervslån Den umiddelbare fordel ved et erhvervslån, er naturligvis at det giver din virksomhed mulighed for ekspandere og vækste – uanset om du skal bruge et erhvervslån til opstart eller du f.eks. skal investere i flere maskiner eller lignende, for at matche efterspørgslen. Derudover er det selvfølgelig mere fordelagtigt at tage erhvervslån i stedet for personligt at skulle hæfte


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt