Der et utrolig mange om buddet, og du skal derfor gøre en ekstra indsats, hvis du vil have succes inden for en branche, hvor konkurrencen er hårdere end nogensinde. Her i artiklen kigger vi på 4 vigtige elementer, du skal være opmærksom på, hvis du vil skabe en profitabel forretning gennem affiliate marketing – så læs med. Content er stadig kongen Der er en klar korrelation mellem længden er tekster og placeringerne på Google, når det omhandler affiliate-branchen. Teksterne skal være så lange som muligt, men når det så er sagt, skal kvaliteten af indholdet prioriteres kraftigt. Du kan ikke bare skrive en lang tekst, hvor du gentager dig selv – det vil i hvert fald ikke føre til mange konverteringer. Hele pointen ved de fleste affiliate sider er, at du går i dybden med produkterne samt ydelserne. Faktisk skal du gå så meget til bunds i emnerne, at den besøgende ikke sidder tilbage med et eneste spørgsmål omkring en specifikation, et mål eller lignende. Teksten er din sælger. På denne hjemmeside kan du finde et eksempel på en affiliate side, hvor tekst er den helt store vækstmotor, og hvor der bliver gået i dybden med hvert eneste produkt, så


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt