Når man som boligejer gerne vil sælge sit hjem, kan man få hjælp fra ejendomsmægleren hele vejen igennem processen. Til gengæld står man nærmest selv hvis man vil investerer, hvilket er en forældet tankegang som ophavsmændene bag Bomae gerne ville lave om på. Og det har vist sig at være en tanke de som iværksættere ikke stod selv med, for køberne har vist stor interesser for deres rådgivning. Hjælp til et af dit livs største investeringer Bomae er sat I verden for at være køberens mand. De ynder at hjælpe deres kunder hele vejen igennem købs processen. Firmaet hjælper derfor deres kunder med samtaler og forhandlinger med både ejendomsmægler og bank, samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter. For hvorfor skal man stå selv med en af livets største investeringer? Hvis man allerede har prøvet at investerer I bolig ved man at der er mange følelser involveret og på det hektiske Københavnske boligmarked, kan det være svært at gennemskue faldgruber og potentielle problemer hvis man har forelsket sig I drømmeboligen og mægler fortæller der er 10 interesserede købere. De 3 kompagnoner Christopher, Jovica & Tomas har alle arbejdet I ejendomsbranchen I mange år. De har henholdsvis tidligere beskæftiget sig som ejendomsmægler, finansiel rådgiver og rådgiver I ejendomsvirksomhed. Christopher var ofte vidne til den manglende rådgivning af købere fra den anden side af bordet, og da han som ejendomsmægler ikke må rådgive køberen, slog tanken han. Over et glas rose sad de tre venner og snakkede om ideen og blev hurtigt enige om at der var et uudnyttet potentiale I markedet og at deres kompetencer tilsammen ville være en stærk kombination. Tankerne førte hurtigt til et arbejdsmøde og kort tid efter tog de 3 springet og sagde deres jobs op for at starte selv. Hvordan reagerede markedet? Det lyder alt sammen rigtig godt for både de tre kompagnoner og køberne, men hvordan reagerede markedet på dette nye tiltag? Bomae er efter Tomas egne ord sat I verden for at udfordre og sikre lige vilkår, men generelt oplever trioen stor glæde fra både banker og mæglere over deres ankomst. Mæglerne finde I Bomae en professionel og ligeværdig partner, der sikre at mange af de tvivlsspørgsmål køberne før kom til mægleren med bliver ryddet af vejen. Derfor er mæglernes proces blevet væsentligt forkortet, da der nu bliver sørget for at kunderne er klar og rustet til et køb. Bankerne får leveret kunder hvor alt benarbejdet er gjort. Bomae foretager nemlig mange af de ting som bankerne selv tidligere måtte gøre via en opstarts-dialog. Så når kunden er klar til at spørger efter finansiering er hele pakken samlet, med baggrundtjek og alle nødvendige dokumenter banken måtte have brug for. Den komplette løsning for køberne Selvom Bomae hovedsageligt er kendt for at hjælpe køberne I mål med drømmeboligen, kan de også bruges til sparring senere I processen. Sidder man for eksempel allerede I drømmeboligen, men har svært ved at finde ud af det med renter, omlægning og kurs, er det blot at spørge hos Bomae. Sidder man for eksempel med et 3% fastrentelån, kan det være en fordel at omlægge til de lige nu billigere lån. Det er ikke sikkert det kan betale sig at ligge om, men ligesom bilen har brug for et servicetjek, for at sikre alt er optimalt, kan din boligøkonomi også have det.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind