Når du er iværksætter, kan man godt have et stort fokus på virksomheden og hvordan den klarer sig. Det betyder at i hverdagene er der et stort fokus på at skulle levere og være effektive. Derfor er der nogle iværksættere, som glemmer lidt sine ansatte og hvordan de har det. Der er efterhånden mange studier som viser at en motiveret medarbejder ofte performer bedre end en som ikke er så motiveret, og at det ofte hænger sammen med hvor glade de er for jobbet. Derfor kan det godt betale sig at hjælpe sine medarbejdere med at være glade da det med stor sandsynlighed vil få dem til at yde en ekstra indsats. Hvordan kan man så gøre dem glade? Det er der lige så mange løsninger på som der er personligheder. Nogle går meget op i lønnen andre går mere op i forholdende på arbejdet og andre går op i sammenholdet og at man føler at hele virksomheden vil det samme og man har en vis stolthed over hvad man laver. Derfor er det rigtigt vigtigt at kende sine medarbejdere så man kan lære dem og finde frem til hvad som de sætter pris på. Det er ofte en rigtig god idé hvis man kan gøre lidt ekstra for dem så de føler de har nogle gode forhold. Det kan være at man tager på nogle forskellige teambuilding kurser i løbet af året for at styrke sammenholdet imellem medarbejderne. En god julefrokost i Roskilde er en rigtig god løsning for at hjælpe sine medarbejdere igennem den kolde og mørke vinterperiode. For snart 2 år siden begyndte jeg selv at gøre mere ud af forholdene for mine medarbejdere i min virksomhed i Odense. Hver måned tager vi gerne ud og oplever noget sammen. Det kan eksempelvis være at vi tager ud og ser en fodboldkamp, paintball eller spille lidt golf. Have en dag i ugen hvor de har mulighed for at dyrke lidt motion i en time i arbejdstiden. Men de siger alle sammen at vores julefrokost i sidste år var det bedste event, så de glæder sig allerede til deres julefrokost i odense i 2019 som vil blive holdt i City Bowling i Odense hvor den også blev holdt sidste år. Jeg fik faktisk idéen til denne type julefrokost fordi jeg engang selv har holdt den i et bowlingcenter, da jeg var yngre, så derfor skulle mine ansatte også have den oplevelse.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind