Ved du, at det meste af det traditionelle tyggegummi der findes på markedet idag, er lavet af plastik og tilsat forskellige stoffer, der skal gøre det blødt. Ifølge en undersøgelse, som forbrugerrådet har lavet i marts i år, indeholder nogle tyggegummier endda stoffer, som er mistænkt for at være skadelige. Se Forbrugerrådet som har lavet en undersøgelse af tyggegummi i Danmark. Whelers.com som ledes af den unge iværksætter Simon Wheler, mener der er behov for et alternativ lavet af naturlige ingredienser. Han har derfor lavet Whelers som sælges fra hans webshop whelers.com. Tyggegummiet er lavet af saft fra Sapadillotræerne i den mexicanske jungle og tilsat naturlige smagsstoffer. Tyggegummiet er sukkerfrit og sødet med xylitol fra birketræer, som har en tandrensende effekt, hvis det bruges 2-3 gange dagligt. Hvis du som mange andre syntes at plastik ikke høre hjemme i tyggegummi, så støt en ung iværksætter og abonner på et sundere alternativ på Whelers.com


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind