De fleste mennesker der har gået i gymnasiet, kender alt for godt til lange aftener med lektier og hjemmeafleveringer. Og når vennerne, fritidsjobbet og familien skal plejes, kan det ofte være en udfordring at nå det hele. Og ser man på nye undersøgelser viser det, at studerende er den gruppe i Danmark der er mest stresset. Disse undersøgelser var en af årsagerne til, hvorfor de tre iværksættere: Malte, Victor og Anton startede deres nye virksomhed. Inspo.dk er navnet på deres nystartet virksomhed, der har til formål at give gymnasieeleverne et bedre overblik over deres hjemmeafleveringer og forbedre dem fagligt. På inspo.dk kan du finde opgaver, noter og andre hjælpemidler, som du kan bruge i forbindelse med den hjemmeaflevering du arbejder på. Vidensdeling er nøgleordet bag deres succes. For før du kan få adgang til en af deres materialer, skal du bytte dig til materialet. Det vil sige, at hvis du f.eks. vil have adgang til deres samfundsfag noter, er du nødsaget til at give en af dine egne noter. På den måde bidrager du til fællesskabet og giver dine medstuderende mulighed for at finde et større udvalg af hjemmeopgaver og noter. Hjemmesiden er nem at orientere sig i og du kan nemt og hurtig finde de materialer du søger, når du bevæger dig rundt i Inspos univers. Svært at tjene penge på det. Selvom ideen er god er det desværre en udfordring at tjene penge på hjemmesiden. Victor udtaler: ”Vi har tidligere prøvet at køre en betalingsmodel, hvor man som bruger skal betale et lille beløb for at få adgang til indholdet. Det var desværre ikke en succes, og der var meget får der ønskede at betale for produktet. Vi har derfor valgt at rulle den mere ”noble” model tilbage igen. Tiden skal vise, om vi kommer til at tjene penge på virksomheden”. På nuværende tidspunkt arbejder de tre iværksætter på fuldtid i andre stillinger, da deres virksomhed endnu ikke giver et overskud endnu. Malte udtaler: ”Vi arbejder benhårdt på at trække flere besøgende til siden, samt optimere på hjemmesiden, så vi kan skabe den succes vi ønsker. Vi er dog også opmærksom på, at vi ikke løber hovedet ind i muren. Hvis vi kan se, at vi stadig ikke tjener penge om et halvt år, så lukker vi biksen.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind