I følge seneste analyser fra sundhedsstyrelsen, så er ca. 25 % af alle danskere stresset, hvilket for mange kan virke overraskende. Men for 430.0000 personer er det hverdagskost, når de hver dag oplever symptomer på alvorlig stress. Det er et kæmpe problem mener Stresslæge.dk, som hver dag hjælper stressramte med en effektiv behandling. Efterspørgslen på stress behandling har aldrig været højere, hvorfor Trine Rønnov valgte at starte hendes helt eget stressforløb kaldet AMSI (aldrig mere stress igen).

Som iværksætter møder du mange udfordringer og dilemmaer, som kan medføre en belastningstilstand, der i sidste ende gør dig stresset. Den tilstand opstår, når du føler en form for afmagt og ikke kan leve op til de tårnhøje krav, som du stiller til dig selv. Belastningstilstanden der udløser stress er uundgåeligt, hvis du som iværksætter ikke giver dig selv lov til at fejle og i det hele taget slappe af, selvom du har en endeløs to-do-liste. Stress kommer til udtryk, når du oplever en ressourcemangel i forhold til der forventes af dig, om det så er dig selv eller omverdenen, der stiller kravene. Ressourcer kan være alt fra tid, penge, viden og lignende.

Stress kan være akut, kronisk, kortvarig og langvarig, men det afhænger i høj grad af, hvor længe du befinder dig den stressede tilstand eller, hvordan den opstår. Den mest almindelige form er selvfølgelig kortvarig stress, som er ganske normalt at opleve i perioder af sit liv. Det vil typisk også være kortvarig stress, du starter ud med, men hvis du for længe går og har ondt i maven, grubler og tvivler på dig selv med tiden, så kan du komme i risiko for længerevarende stress.
Derfor er det vigtigt, at du opsøger stress behandling, som kan være med til at forebygge såvel som håndtere den stress du oplever.

Føler du dig stresset, så tilbyder Stresslæge lige nu gratis telefonisk rådgivning i hverdagene til iværksætter.
Du tilmelder dig inde på hendes website.