I en verden hvor informationer er frit tilgængeligt vælger mange nyhedsmedier en abonnementsmodel, hvor det koster penge at læse deres online avis hvert måned. I nogle tilfælde kan du købe enkeltstående artikler, hvis du ikke er fast læser.

Det koncept ønsker Digital News at revolutionere, eftersom det er gratis at læse nyheder på deres medier. Det er et uafhængig medie drevet af frivillige journalister, som har en stor passion for at bringe spændende nyheder online. Med en blandint af forskellige redaktører, dækker deres historier også vidt forskellige emner, herunder alt fra iværksætterhistorier til guides, tips og anmeldelser af forskellige produkter.

På Digital News er der blandt andet lige blevet udgivet af en spændende artikel omkring en iværksætter, der har startet et unikt koncept omkring børnefødselsdage. Hans virksomhed Børnefest arrangerer nemlig komplette arrangementer til børnefødselsdage, hvor du kan booke både underholdning såvel som mad til en begivenhedsrig dag. Sådanne historier ville typisk ha’ kostet penge at læse omkring på traditionelle mediehuse, da deres forretningsmodel efterhånden er bygget op omkring pay-to-read.

Vil du derfor gerne læse mere om spændende produkter, aktuelle nyheder eller blot finde informative guides om niche emner, så kan Digital News være den rette online avis at læse for dig.