Mangler du hjælp til VVS i København eller resten af hovedstadsområdet, så kan Flex VVS ApS med garanti hjælpe dig. Som autoriseret VVS installatør med hovedsæde i Stenløse, har de mangeårig erfaring med at hjælpe alt fra privatpersoner til virksomheder og ikke mindst selvstændige iværksættere.
VVS arbejde kan være mangesidig, uanset om det er i Ballerup, Vanløse, Stenløse, Hellerup, Charlottenlund i hjertet af København. Særligt i gamle Københavnerlejligheder er der ofte brug for en kærlig hånd, da alt blikarbejde har været udført med forældet materialer og teknikker. Ved nybyggeri kan der være tale om andre udfordringer, hvor der er behov for en autoriseret VVS installatør, der kan sit kram.
Et sprunget vandrør eller en vandhane der drypper, er typisk uforudset og dermed uden tvivl en byrde for enhver. Som iværksætter kan de være svært at finde hul i budgettet til reparationsudgifter, som man slet ikke havde regnet med. Heldigvis findes der mange VVS firmaer i København, hvilket betyder du snildt kan finde en dygtig blikkenslager, uden at det skal koste en formue. Det er dog vigtigt, at du vælger den rette samarbejdspartner, da der også findes mange knap så gode håndværkere derude.
Den store efterspørgsel særligt i København, betyder også et stort udbud, som desværre gør markedet sværere at gennemskue. Du kan dog skelne de dygtige VVS’ere fra de dårlige ved at kigge på, om de har en autorisation. Som VVS virksomhed kan du nemlig blive autoriseret VVS installatør, hvis du gennemgår en række kontrol fra blandt andet sikkerhedsstyrelsen. Det hjælper branchen med at kvalitetssikre det arbejde, som bliver udført.
En autoriseret VVS installatør kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver herunder selvfølgelig klassiske VVS installationer på badeværelset eller i køkkenet, men kan også være behjælpelige i forbindelse med fjernvarmeanlæg og gasfyr. Ofte er en installation ikke nok i sig selv, da apparaterne kræver jævnligt eftersyn og vedligeholdelse, hvorfor mange vælger at tegne en aftale omkring fjernvarme- eller gasfyrservice.
Mangler du en pålidelig og dygtig VVS installatør, så kan Flex VVS hjælpe dig med opgaven. De hjælper glædeligt uanset opgavens omfang så længe det i de byområder, hvor de kører til. Flex VVS hjælper med installationer, renovering, vedligeholdelse og service i byer såsom:
– København
– Nørrebro
– Østerbro
– Amager
– Frederiksberg
– Vanløse
– Brønshøj
– Herlev
– Bagsværd
– Mørkhøj
– Lyngby
– Virum
– Ballerup
– Stenløse
– Smørum
– Hellerup
– Charlottenlund
– Rungsted
– Brøndby
Og mange andre nærtliggende byer tæt på København.
Flex VVS er autoriseret VVS installatør og har igennem tiden hjulpet over 500+ forskellige virksomheder såvel som privatpersoner med selv de mest komplekse VVS installationer til klassisk blikkenslager arbejde.
Oplysninger:
Flex VVS ApS
Frydensbergvej 23
3660 Stenløse (København)
Tlf. 60 62 00 90
Mail info@flexvvs.dk