Som iværksætter er der mange muligheder, der bliver åbnet hvert eneste år når Black Friday afholdes verden over. Der findes som hovedregel tre typer af iværksættere og det er især for vækstiværksættere, at der er muligheder for at tiltrække flere kunder og endda afprøve nye brands og varer i sin virksomhed.
For at lokke kunderne til, må man naturligvis have en virksomhed man kan brande sig med i forbindelse med Black Friday. Dette er også grunden til, at entreprenøriværksættere har svært ved at udnytte denne dag til fulde, da de endnu ikke er brandet så godt, at alle kender til deres virksomhed.
Det første man skal gøre når man som iværksætter ønsker at tage del i BF bølgen, er naturligvis at promovere sin virksomhed og allerede måneden inden begynde at ligge følere ud hos eksisterende kunder og på de sociale medier.

Du tjener ved at lave stribevis af tilbud
Det er ingen hemmelighed, at man som iværksætter ofte har en del penge i sin virksomhed, der venter på at blive tjent ind. Dette kan gøres på BF, hvis man har en smule held og naturligvis gode priser. Når man køber varer hjem til sin virksomhed får man oftest en form for grossistrabat, således at man vil kunne sætte priserne på ens varer ned og stadig tjene på dem og overleve konkurrenternes priskrig.
På Black Friday handler det om at sætte priserne så meget ned at man stadig får en fortjeneste, men samtidig gør det nemt for kunderne at handle ind på ens hjemmeside, eller i ens butik. Er der tale om online handel, kan man lokke med gratis fragt for et vidst købsbeløb – dette skal dog være lavere end det man evt. har i forvejen. Giver man f.eks. fri fragt normalt ved køb over 500 kroner, kan man sætte beløbet ned til 250 kroner.
På samme måde kan man lave tiltalende tilbud på ens varer, ved at give en mængderabat til kunder, der ønsker at købe mere af samme vare. Dette skal dog promoveres og reklameres med på de rette medier, således at man f.eks. ikke reklamerer for garn til den mere maskuline håndværkertype.

Ting du som iværksætter skal gøre og hvad du skal undgå på Black Friday
Der findes mange gode råd til, hvad man skal og ikke skal gøre som virksomhed eller iværksætter når Black Friday nærmer sig. Som iværksætter med en nyligt opstartet virksomhed, skal man sørge for selv at indhente nogle favorable tilbud for at kunne sælge disse videre med fortjeneste når BF nærmer sig. Det kunne fx være bærbare eller anden elektronik.
Overvejer man at starte en ny virksomhed op, kan det anbefales at man gør det dagen forinden BF. Dette skyldes at ens åbningstilbud så falder sammen med de tilbud alle andre virksomheder har denne dag. På den måde skal man ikke tænke på at der vil komme et evt. underskud, da man ofte alligevel må reklamere og brande sig med gode tilbud. Det er vigtigt, at man hele tiden regner på tingene, således at man ikke kommer ud med underskud.