Som succesfuld iværksætter kommer nogle af de første udfordringer, så snart virksomheden begynder at vækste i antallet af medarbejdere. Det er her, det bliver svært at finde hoved og hale i en organisation, fordi data lige pludselig skal deles eller begrænses. Det er vigtigt at vælge et bomstærkt IT system fra start af, så du kan holde styr på din data, men også gøre både on-boarding og off-boarding af medarbejdere såvel som kunder smertefrit.

Zwable der er et IT firma i København, lever af at hjælpe iværksættere med at komme i gang med blandt andet Microsoft Azure og Office365. Microsoft er særligt kendt for deres sikre, funktionelle og brugervenlige IT-produkter, hvorfor det er et glimrende valg for enhver virksomhed uanset størrelse.

IT drift & support er mangesidig, hvorfor det kan være svært at tage in-house, da det er både ressourcekrævende og omkostningsfuldt. Heldigvis kan du løbende tilpasse efter behov, hvis du vælger at outsource din IT. Hos Zwable betaler du kun for IT support og drift pr. bruger, hvilket betyder at du kan skalere din aftale i takt med, at din egen virksomhed vokser.

Zwable drømmer om at revolutionere branchen for IT support og drift, da der findes for mange firmaer, der tager overpriser for deres services. Desuden kan det være svært nogle gange at vide, hvad man betaler for, når man tegner en supportaftale hos en IT virksomhed. Zwable vægter både service, gennemsigtighed og ikke mindst dokumentation af deres arbejde meget højt, så deres kunder ved præcis, hvor meget værdi de får ud af deres IT drift- og supportaftale.

Går du og drømmer om at starte virksomhed, så bør du hive fat i en IT virksomhed som Zwable, da de kan rådgive dig omkring valg af hosting, systemer, mail og meget andet IT relateret.