Har din virksomhed flere forskellige lokationer? Når man er til stede i flere forskellige områder, byer og kommuner, kan det være utrolig relevant at målrette sin markedsføring mod de lokale kunder. Men hvordan gør man så det? Involver jeres medarbejdere i de lokale forretninger!

Særligt på jeres online kanaler og sociale medier bør I inkludere medarbejderne. Først og fremmest styrker det jeres employer brand, dernæst vil de lokale kunder se autentisk content for at interagere med brandet. Autentisk content skabes af medarbejderne, som er langt bedre til at connecte med lokale kunder end I er fra hovedkontoret.
Hvordan kan man inkludere medarbejdere i virksomhedens SoMe content?
Her kan Post Office Social hjælpe jer. Det er en app, hvor medarbejderne simpelt kan poste content med simple skridt. I kan endda hjælpe og indsætte content fra hovedkontoret, som sikrer medarbejderne gode retningslinjer. Herfra kan de sætte det lokale præg på, som kan medføre højere engagement i blandt de lokale kunder! I kan endda prøve appen gratis i 30 dage lige herher.