Deleøkonomien har bevæget sig ind i hundeverden. Mere præcist hundepasning. Moderne teknologi har nemlig åbnet op for muligheden at dele vores firbenede venner.

Før har det været et hundehotel eller en hundepension man skulle have fat i, hvis man havde brug for pasning. Disse har og er også rigtig fine pasningsmuligheder. Men det kan ikke ignoreres, at nogen hunde har særlige behov, og ikke trives i selskab med mange andre hunde. Det er det behov privat hundepasning går ind og løser. Her er der nemlig ikke grænser for, hvor mange særlige behov, der skal tages hensyn til. Med de nye platforme for privat hundepasning, er det sågar også en mulighed for hund og hundeejer at mødes med hundepasseren inden selve pasningen. På den måde sikrer alle parter sig, at der er et match mellem hund og hundepasser.

Via de nye platforme er det er sågar muligt at tilbyde sine evner som hundefrisør. På den måde kan hundeejer få slået to fluer med et smæk, ved at få ordnet en hundeklipning samtidig med en hundepasning.

Vi vil formentlig blive ved med at have hundehoteller og hundepensioner, men de vil højst sandsynligt opleve en nedgang i bookingerne.