Jet lag er noget de fleste af os oplever ved længere flyrejser. Nogen bliver mere påvirket and andre, og det kan i værste tilfælde tage op til en uge før man føler sig helt på toppen igen.
På trods af fokus på det miljøskadende ved flyrejser, flyver vi i dag på verdensplan mere end nogensinde før. Dvs. flere mennesker døjer med jet lag.
Selvom at jet lag har været et problem vi har måtte døje med længe findes der ikke en bevist kur. melatonin har længe været den kur, der er flest som tyr til, men den hjælper faktisk ikke mod jet lag, da det ikke retter op på hydreringen, som er den største årsag til jet lag. Dette har en lille gruppe eksperter indenfor ernæring sat sig for at lave om på. De er nemlig ved at være færdig med udviklingen af den første forskningsbaserede kur mod jet lag. Virksomheden hedder ERW og selve produktet som er klar til salg i september 19, kommer til at hedde The Flight Pack og består af 3 væsker man skal drikke før, under og efter flyveturen.
Det lover rigtig godt for projektet og forhåbentlig vil jet lag i fremtiden være noget vi kun snakker om i datid.