Danmark og generelt skandinavien er langt fremme, hvad angår mode og æstetik. Derfor har markedet og dets forbrugere også større forventninger til design, kvalitet og priser! Mange mennesker er mest interesserede i det enkelte smykkes design, og andre er ligeså interesseret i selve mærket. Men hvordan skaber man et brand om sine smykker, og hvordan markedsføre man det i et hårdt marked som Danmark?

Hos Nirbana designer vi primært armbånd til mænd, og vi er opsatte på at være et af de førende smykkedesigns herhjemme. Grundet det store markede med mange konkurrenter har vi valgt at designe vores smykker så unikke som muligt, med henblik på et pænt design og god kvalitet – til overkommelige priser. Dette har vist sig at være lukrativt for vores forretning – da vi kun har fokuseret på vores eget design og ikke andres!

Derfor – vær tro mod dit eget produkt – og sørg for at alle mennesker kan være med på prislejet!
Håber det har givet inspiration til eftertanke!