Hvad er det sidste, man tænker på, inden man går i seng? Godnathistorier! Hvad er det første, man drømmer om, når man sover? Godnathistorier! Hvad er det eneste, man snakker om med vennerne? Godnathistorier!

Ahh. Det er måske sat lidt på spidsen. Men ikke desto mindre forsøger Godnathistorien.dk at gøre verden til et bedre sted, ved at give verden hvad den mangler. Online illustrerede godnathistorier. Online? Hvad skal det nu betyde? Hvor er vi glade for, at I spørger!

Hos Godnathistorien.dk mener vi, at alle børnebøger bør indeholde masser af farver, illustrationer og billeder. Samtidig skal det også være nemt og hurtigt at få adgang til disse historier. Dette koncept valgte vi at gøre til en realitet! Så hos Godnathistorien.dk skriver vi originale godnathistorier med flotte illustrationer, farver, karakterer, trolde, stjerner m.m. Hele fyrværkeriet på hver evig eneste side. Men hvorfor er det så nemt, tænker I nok? Her kommer det “online” ind i billedet”. Alle vores godnathistorier læses direkte på tabletten eller på computeren. Hvor end der er en skærm, vil vores historier kunne komme til. Et par klik på vores hjemmeside og så sidder man med en online PDF fyldt med en god fortælling og masser af farver! Det er da smart!

Men det har heller ikke været uden besvær. Selvom Godnathistorien.dk så dagens lys i slutningen af juni 2019, startede forberedelserne allerede i august 2018. I alt den tid er der blevet skrevet historier og illustreret billeder på livet løs som aldrig før (måske). Det er med stolthed, at vi viser jer alle vores godnathistorier.

Vi håber, I vil følge med på vores rejse og tage med på nogle af vores eventyr!

Lad eventyret begynde!