Mange iværksættere bruger mange timer indenfor foran computeren. Hvor det især er hænderne og fingrene, som kommer på overarbejde. Derfor skal du huske, at hænderne trænger til pleje og omsorg, også selvom du bare er indenfor og arbejde. De udsættes nemlig for meget belastning, når du arbejder, og så bliver de naturligt tørrer pga omgivelserne. Derfor skal der tilføres fugt til dem, og gerne dagligt. Cossy har udviklet en håndcreme, som du kan bruge, mens du arbejder. Den trænger lynhurtigt ind i huden, og efterlader den velplejet, uden at huden er fedtet! https://shop.cosmos-co.eu/da/cossy-c-13/cossy-hand-cream-handcreme-100-ml-p-98 Læs mere om håndpleje på linket her: https://shop.cosmos-co.eu/da/handpleje-guide-til-den-optimale-pleje-af-dine-haender-a-110


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind