Navn: Zaedo Musa Hajaya Virksomhed: SUPERB   Hvad er din ambition med din virksomhed? Jeg har prøvet alt lige fra at opbygge E-commerce virksomheder, som sælger produkter i hele Europa, blive hacket fem gange fra Kina med min Trustpilot-version for Alibaba til nu at introducere en ny kategori på markedet for restauranter. SUPERB introducerer Guest Experience Management eller GXM, som skal være den ny måde at arbejde på for ambitiøse restauranter. Det er en datadreven måde at tage beslutninger på, så man kan levere en kompromisløs gæsteoplevelse. Vi har bevist, at vi kan vokse til 30 lande inden for forskellige kundetyper. Dette insight i markedet giver os mulighed for at udvikle SUPERB til at blive en global milliard virksomhed. Min vision for virksomheden er at connecte alle restauranter i verden gennem et fælles community bygget omkring GXM.   Hvordan vil du karakterisere dit eget talent? Jeg mener selv, at talent er noget, man udvikler med det rigtige mindset. Jeg arbejder hårdt for mine drømme og er fokuseret på målet. Det vigtigste for mig er at kunne være med til at udvikle mennesker og samle dem omkring et fælles mål – her er det også vigtigt, at jeg kan tiltrække mennesker, fordi de ser dette. Jeg ser problemer og løsninger ved at sætte mig ind i kundens perspektiv og mindset for at maksimere output. Jeg mener selv, at talent er noget, man udvikler med det rigtige mindset. Det rigtige mindset for mig er at spørge sig selv, hvor meget man egentligt vil det her. Er man villig til at miste alt for at vinde?   Hvad er din iværksætterdrøm? Min drøm er at kunne tage fri i en måned velvidende om, at virksomheden vokser og udvikler sig, som den skal. Det er første succesfaktor. Derefter vil jeg gerne lave et milliard-exit


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind