Et opråb om digital ligestilling Menneskelig bias er en naturlig risiko i maskinlæring og kunstig intelligens. Ikke desto mindre, kan det være et kæmpe problem i fremtiden, hvis vi ikke tager hånd om det nu. Ifølge stifter af Queue-It, Camilla Ley Valentin, kan de systemer og algoritmer, vi udvikler lige nu, “sætte ligestillingen årtier tilbage, men også bruges til at fremme ligestilling”, hvis vi formår at sætte det på den politiske og erhvervslivets dagsorden. Hun mener, at tiltag som regeringens AI-strategi og Dataetisk råd er gode skridt i den rigtige retning, men efterlyser alligevel mere handling.   Købestærke “millennials” er en guldgrube Millennials eller Generation Y, som de også kaldes, er generationen født mellem 1980 og 2000, og er ikke bare egofikserede social medie-junkies, men former derimod en guldgrube af danske forbrugere. Enhver virksomhed, der ønsker at vokse, må ikke overse de nye millennials, som er kendetegnet som den hidtil bedst uddannede generation med stærke digitale og teknologiske kompetencer. I dag udgør Generation Y en tredjedel af det samlede forbrug i Danmark, og som et progressivt, udadvendt kundesegment, er det ikke urealistisk at tallene bliver endnu mere favorable for virksomheder i fremtiden.   750 millioner kr. til nordiske startups Venturefonden ByFounders har med støtte fra blandt andre Danske Bank og Vækstfonden for nyligt rejst de sidste penge til deres første fond og er nu klar med 750 millioner kr., der er øremærket til nordiske startups. Målet er at sikre mere risikovillig kapital i norden, så vi ikke skubber alt vores iværksættertalent over Atlanten til Silicon Valley. ByFounders har allerede investeret i blandt andre Corti, Peergrade, Spiio og Simple Feast, og forventer at foretage yderligere 30 investeringer i de næste tre år oveni de 11, der allerede er foretaget.   Pletfri skjorter er en millionforretning Danske Kasper Brandi Petersen fik sammen


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind