Det siges, at man ikke skal undervurdere vejret, fordi 9 ud af 10 mennesker ikke kan starte en samtale, hvis vejret ikke skiftede en gang imellem. Og således starter vi også her.  Vi har lige vendt endnu et kalenderblad, og med dét får vi endnu en gængs samtalestarter foræret. Vi elsker at fryde os over solen og at brokke os over regnen. Faktisk falder der gennemsnitligt 750 mm regn om året i Danmark. Okay, men hvad betyder det egentligt for os og for casen, som vi vil fortælle dig om denne gang? Det betyder faktisk en hel del. Vi har været mødt Helge Steffensen til en snak om både vejret og dets indflydelse på hans forretning. (Regn)vejret er faktisk en grundpille i hans virksomhed. Helge ejer og driver nemlig virksomheden Jysk Tagrenderens. Tagrenderens kan måske lyde som noget, de færreste danskere har interesse i, men Helges virksomhed er mere end blot rensning af tagrender – det vender vi tilbage til. Helge Steffensen er stifter og ejer af Jysk Tagrenderens   Hvem er Helge, og hvad er det for en virksomhed, han har? Helge er en iværksættersjæl fra Nordjylland, som har været selvstændig hele sit voksne arbejdsliv omend han i perioder


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt