Navn: Cecilie Waagner Falkenstrøm Virksomhed: ARTIFICIAL MIND   Hvad er din ambition med din virksomhed? I ARTIFICIAL MIND er fokus på at skabe kunstig intelligens, som kan simulere menneskelighed. Dvs. kunstig intelligens som bliver personliggjort og nærværende. Hos os er innovation på kanten af det etablerede AI-felt i fokus i et team bestående af medarbejdere med fagligheder inden for kunst, softwareudvikling, data science, bioteknologi og business development.     Hvordan vil du karakterisere dit eget talent? Én af mine forcer er at se nye muligheder i sprækkerne mellem forskellige felter og fagligheder. I spændingsfeltet mellem kunsten og kunstig intelligens-teknologien er der en masse uudnyttede innovative potentialer.   Hvad er din iværksætterdrøm? Mit fokus er at udvikle kunstig intelligens med mennesket i centrum. Jeg drømmer om at skabe et fyrtårn inden for udviklingen af kunstig intelligens-teknologi, hvor menneskelig eksistens og etik er omdrejningspunktet for innovationen.   Hvilken færdighed ville du ønske, du mestrede den første dag som iværksætter? Der er masser af færdigheder, jeg ikke har, og som jeg ville ønske, jeg havde. Men jeg er god til at finde folk eller andre parter, som supplerer de kvaliteter, jeg ikke selv har, og så er man jo godt på vej alligevel.     Hvordan kommer man sig bedst over en fejl? Jeg ved godt, at det lyder som en kliche, men jeg tror på, at de fleste fejl, man begår, er konstruktive, da man bliver tvunget til at reflektere over sin egen praksis og tilgang til tingene. Man skal ikke være bange for at fejle. Hvis man reelt vil lave noget innovativt, bliver man nødt til at vove at ville det umulige … og så fejler man en gang imellem. Det er en naturlig del af en innovationsproces.     Hvilket råd vil du give dig selv som nyudsprunget iværksætter? Bliv ved med at turde drømme stort, men hav de små skridt på vejen i fokus. Arbejd fokuseret, målrettet og tag et skridt ad gangen. Prioriter din tid, og gør de vigtigste ting først. Og vigtigst af alt: Ingen får succes alene – så husk hver dag at værdsætte de fantastiske medarbejdere og andre folk, som er med på rejsen.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind