Hvad kendetegner det gode pitch? Det skal være skarpt. Man skal huske sit fokus. Derefter skal man have styr på nøgletingene. Det er team, produktet, markedet og ens nøgletal. Hvor forskellig er Løvens Hule fra, hvad vi ser som seer, og hvad du oplever som investor uden for programmet? Det er ligesom virkeligheden. Godt nok kan iværksætterne være mere nervøse, fordi de jo ved, at de er et del af et program. På godt og ondt følger der jo eksponering med, når du hopper frem i bedste sendetid. Men programmet er meget tæt på virkeligheden, og selve pitchen er det samme. Hvilken type af startup vil du sandsynligvis investere i?   Det er klart, at når det er et program i prime time, så har det en effekt på mig. Jeg tænker over, om det kan have relevans for tv-seerne. Bliver jeg præsenteret for et særligt retail-produkt, der kan have glæde af stor eksponering i tv, så vil jeg da være mere tilbøjelig til at investere. Sidder jeg overfor et produkt, der er meget teknisk og måske kun har et marked uden for Danmark, kan jeg omvendt være mere tilbageholdende. I det virkelige liv investerer jeg meget i teknologi og på et andet niveau. Normalt er de startups, jeg investerer i længere fremme end dem, vi ser i Løvens Hule. Hvornår er det rigtige tidspunkt for en startup at søge investering? Det er vidt forskelligt afhængig, hvilken type branche og know-how du allerede besidder. Men jeg mener, at man skal være ret langt og vise, at man er i gang og har kunder. Det skal man som minimum kunne vise. Også i Løvens Hule. Hvad ønsker du, at iværksætterne ved om dig som investor? De skal vide, at jeg stiller krav. Det gør jeg ikke for at lave godt tv, men det gør jeg også, når kameraet slukker. Ligesom jeg ønsker, at de ved, at de også kan stille krav til mig. Hvad gjorde størst indtryk på dig i sidste sæson? Der er en særlig stemning over det her program. En eufori. Vi havde rigtig mange sjove timer sammen. For både os Løver og iværksætterne elsker jo iværksætteri. Det skaber en særlig stemning og fed attention på iværksætteri. Derfor tror jeg også, at det er et af de mest sete tv-programmer.  


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind