Hvad kendetegner det gode pitch? Helt lavpraktisk så er det gode pitch en simpel løsning på et behov. Pitchet skal få dig til at forstå produktet, og hvordan det virker. Brug ikke alt for meget tid på markedet. Få etableret, at der er et interessant, adresserbart marked, og kom så videre. Jeg ser for mange pitches, hvor der udelukkende er fokus på markedets størrelse, og det resulterer tit i sådan nogle ”in your dream”- pitches. Omvendt ser jeg for få pitches, hvor jeg får en god forståelse af produktet. Et godt pitch for mig er, når et godt hold beviser eksekveringskraft og har styr på maskinrummet – altså deres værdiskabelse og tallene. Holdet skal supplere hinanden godt, og gerne have et udviklende mindset. For man skal kunne genopfinde sig selv og finde nye veje som iværksætter.   Hvor forskellig er Løvens Hule fra, hvad vi ser som seer, og hvad du oplever som investor uden for programmet? Det er virkeligheden på steroider eller i fast forward. Det er meget hurtige beslutninger, der skal træffes i programmet. Hvilken type af startup vil du sandsynligvis investere i?   Det kommer an på mange ting, og det skifter hele tiden. Lige nu vil jeg kigge efter Software as a Service virksomheder (SaaS), FinTech og måske lidt e-handel. Hvornår er det rigtige tidspunkt for en startup at søge investering? Virksomheden skal have et minimum viable product eller en sæbekassebil på gaden, så den har adgang til feedback fra markedet. Så kan man tilrette efter markedets reaktion. Med dette beviser du også, at du kan eksekvere. Det vil investorer gerne se. Du skal kunne eksekvere. Samtidig skal du hente investeringen i så god tid, så du ikke risikerer at løbe tør for cash. Hvad ønsker du, at iværksætterne ved om dig som investor? De skal vide, at jeg har en helt okay track record. De skal vide, at jeg kan gøre en forskel. Særligt inden for SaaS, FinTech og e-commerce. Hvad gjorde størst indtryk på dig i sidste sæson? Det gør indtryk at se, at vi har så mange dygtige iværksættere i Danmark. Så gjorde det indtryk at være en del af holdet. Mine medløvers vidensniveau var meget meget højt.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind