Alle taler om vigtigheden af, at flere af vores virksomheder skal skalere. Men alt for få iværksættere gør det i praksis. Her er listen over måder, du kan vækste din virksomhed – skrevet af og skrevet til medlemmerne af Dansk Iværksætter Forening. For hvis du skal vækste din virksomhed succesfuldt, handler det i høj grad om at få styr på det helt fundamentale og så at have styrken til at holde ud, når det bliver hårdt i længden. Du kan lige så godt acceptere det. Det er svært at vækste en virksomhed. Det kræver meget arbejde, og i begyndelsen kræver det, at man ifører sig forskellige masker. Man skal håndtere både salg og marketing. Forstå skat, afgifter og lovgivning. Man skal stå for kundekontakt hver eneste dag. Og mange, mange flere ting end det. I bund og grund tærer vækst på virksomhedens medarbejdere. Men hvis du kæmper med at vækste din virksomhed, er der lys for enden af tunnellen. Ja, selvfølgelig er det svært, men hvad er alternativet? Et dødssygt ni-til-fem arbejde? Helt sikkert ikke. Måske længes du efter trygheden ved en fast lønseddel, men hvilken mental eller følelsesmæssig pris har det? Sandheden er, at hvis du sætter dig ned,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt