Skab vækst i din virksomhed med facebook

Dansk Iværksætter Forening og Facebook inviterer til workshops i hele landet, om hvordan du får mest muligt ud af din markedsføring på sociale medier.

Indtoget af digitale og sociale medier har ændret markedsvilkårene for nystartede og små virksomheder i Danmark. Det har aldrig været lettere at nå sit marked i eller uden for landets grænser – endda for langt færre markedsføringskroner end tidligere – potentialet er enormt stort. Men som nystartet virksomhed er du nødt til at kende til de forretningsmæssige muligheder som digitale og sociale medier åbner op for.

Vi afholder derfor 3 workshops i henholdsvis Aarhus, Odense og København i juni måned, hvor vi bl.a. har inviteret to af landets mest anerkendte og dygtigste digitale eksperter på området til at dele deres viden med dig. På workshopen får du mulighed for at vælge præcist det niveau du er på, da vi deler workshoppens deltagere i et begynder niveau og et niveau for øvede.

Du får inspiration og viden fra underviserne, der udover deres indgående kendskab til Facebook/Instagram også tager udgangspunkt i at gøre undervisningen let forståelig og i øjenhøjde med netop dig. Der er med andre ord fokus på præcis det niveau du er på både som begynder eller øvet.

De tre workshops afholdes i:

Aarhus den 25. juni 2019
kl. 14 – 17.30

Odense den 26. juni 2019
kl. 14 – 17.30

København den 27. juni 2019
kl. 14 – 17.30

Læs mere her og tilmeld dig en workshop nær dig.