Digitalevalutaer.dk er Danmarks nye blockchain og krypto-medie, hvor du kan finde artikler, guides og nyheder om alt indenfor digitalevalutaer og blockchain-teknologi generelt.

Blockchain har taget Danmark og resten af verden med storm, og derfor følte vi, at Danmark havde brug for et dansksproget online medie, som kunne stille skarpt på hele denne nye verden.

På siden finder du en blanding af nyheder og mere dybdegående artikler, men vi har også en lang række guides, som kan guide dig sikkert og trygt igennem ting, som eksempelvis køb af Bitcoins.

Som noget nyt har vi også gjort det muligt at følge kursudviklingen på de tre største digitalevalutaer, nemlig Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

De aktuelle kurser leveres i samarbejde med CryptoCompare, som er en af verdens største krypto-sider.

Hvis du er i tvivl om noget, eller har kommentarer til en artikel, er der er kommentarfelt under hver enkelt artikel, som du kan bruge til at stille dit spørgsmål – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Siden vil løbende bliver opdateret med nyt indhold, og vi bestræber os altid på, at skabe artiklerne på bagrund af nyeste viden.

Holdet bag Digitalevalutaer

Holdet bag Digitalevalutaer består af de tre krypo og blockchain-nørder, Martin, Alexander og David, som alle har fuldt markedet tæt i flere år.

Alexander og David står for at skabe indhold til siden, mens Martin står for webudvikling og online markedsføring.