Back in May er et dansk smykkebrand, som blev lanceret i slutningen af 2018. Hos Back in May fokuserer vi på, at designe unikke ringe og halskæder til den moderne- og modebevidste forbruger. Hvert smykke er fremstillet i ægte materialer og designet i København af vores danske designer.

Hos Back in May har vi en vision om, at forene den håndværksmæssige kvalitet fra guldsmedeverdenen, med moderne og edgy designs.

Vores forretning er baseret på et mix and match koncept, hvor forbrugeren kan sammensætte et unikt vedhæng med en række kæder. Hvert et produkt sælges separat, hvilket reducerer indgangsbarrieren til vores sortiment og øger fleksibiliteten for kunden.

Vores rhodiumbelagte sølvprodukter starter fra 395 kroner og vores guldbelagte sølvprodukter 495 kroner. Vi er derfor yderst konkurrencedygtige på prisen, når der sammenlignes med tilsvarende brands og produkter, som findes hos guldsmede og diverse webshops.

Hvis du ønsker at se hele udvalget af produkter, kan du klikke her.