I bør lægge vejen forbi og nyde de mange virksomhedspræsentationer i vores online digitale koncept der på bedste vis connecter kapital med virksomhedsejere. Konceptet er at se som Danban & Keystones blot i en digital/online udgave. Vores online mødested imellem investorer & SMV’ere hedder Accredited Investors, og består af + 1200 investorer af forskellig professionel karakter der samlet ligger inde med over 400 millioner kr i risikovillig kapital. https://lnkd.in/d8Z4zrQ Hvor meget kapital er der behov for? Har dine virksomheder en helt klar og færdigudviklet go to market strategi & proof of concept/business? Har de et knivskarpt pitchdeck der vil få investorerne til at udvælge dem iblandt alle der søger kapital? Alt det og meget mere sikres de via AP.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind