Den senere tid har store og små nyhedshuse bragt et hav af kritiske artikler omkring udlejningsløbehjul i de Københavnske gader. Kritikken har gået på flere forskellige ting, som blandt andet at disse udlejningsløbehjul ligger og flyder alle steder, udlejningsfirmaerne ikke har styr på de lovpligtige forsikringer og at flere af udlejningsfirmaernes el løbehjul kører for stærkt. Men nu vil en dansk webshop gøre op med kritikken og tilbyde privatpersoner at købe deres helt eget og lovlige el-løbehjul til en konkurrencedygtig pris. Efter deres mening er el-løbehjul nemlig en fuldstændig genial transportform, især i de større byer. Dog har de i deres jagt på det bedste el-løbehjul oplevet stor frustration over at det er så svært at finde et el-løbehjul der rent faktisk overholder den danske lovgivning på området. Denne frustration blev startskuddet til webshoppen der forhandler el-løbehjul af høj kvalitet og som overholder alle danske lovkrav. El-løbehjulet er tilpasset til dansk lovgivning Hos Cityway har de udviklet el-løbehjulet specifikt til det danske marked så løbehjulet overholde alle danske lovkrav. Dette er en præstation som de store producenter som Xiaomi og Segway ikke kan bryste sig af. Hvilket er klart nok, da Danmark i det store hele er et meget lille marked for dem. Derfor mener Cityway og kan tilbyde de danske forbrugere et unikt produkt, idet at el-løbehjulet både er 100% lovligt og af samme kvalitet som de helt store i klassen. Køb et Cityway pro og undgå bødestraf Selv om at der efter vores viden endnu ikke er uddelt bøder i forbindelse med kørsel på et ulovligt løbehjul endnu, er det en fare der ligger og lurer hele tiden. Det stigende fokus på især udlejningsløbehjulet må alt andet lige resulterer i et pres på den danske politistyrke og dermed ”tvinge” dem ud i mere kontrol af disse. Så måske er den første bøde ikke givet endnu, men der vil komme mange! Så Cityway appellerer til det trygge valg og du kan med ro i maven suse forbi myldretrafikken på et Cityway el-løbehjul.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind