Jeg vil gerne præsentere dig for et koncept der med garanti tiltrækker mange nye investorer/kunder til jeres virksomhed. Vidste du at Aktieporteføljen skandinaviens største investorcommunity har + 1 million besøg på månedsbasis, og er en unik B2B & B2C platform til effektiv kommunikation imellem virksomheder og deres vigtige kundesegment – de private/institutionelle investorer? Aktieporteføljen på Facebook er omdrejningspunktet for et mix af ca 70.000 private investorer,erhvervsfolk,journalister,mediebureauer hvis eneste ønske er at komme i dialog med hinanden og sikre viden om interessante virksomheder. Til oplysning er det samlede investeringskapital i Aktieporteføljen ca 10 milliarder kr ! https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen/ Aktieporteføljen er desuden mediepartner til følgende 2 events i København. Awaken Business Summit & Supply Tech Summit. https://www.supplytechsummit.com/ SCANDINAVIA’S LEADING TRAINING & EMPOWERMENT SUMMIT Digital markedsføring er beviseligt den mest effektive og kostbesparende IR & PR strategi for en virksomhed, og Aktieporteføljen har status som et stærkt marketingsbrand. Markedet stiller helt nye og anderledes krav til effektiv kommunikation, og her kan vi assistere Columbus med vores unikke digitale services, der sikrer Jer en markant øget tilstedeværelse og synlighed på de sociale medier. Investorer vælger i stigende grad at studere selve produktet fra virksomheden inden de tager beslutning om et køb. I Aktieporteføljen sikres Columbus en kombiløsning så både virksomhed & produkt får maximal opmærksomhed, hvilket garanterer jer en markant øget succesrate. Vi sikrer, at Jeres mange budskaber kommer ud til alle vores aktionærerne ved hjælp af den nyeste digitale teknologi ~ Next Generation Strategic IR Aktieporteføljen Direct Personer fra 18-50 år optager næsten al deres viden fra sociale medier, og heri ligger nøglen til deres succes, og netop det vigtige yngre segment af investorer har vi ligeså samlet i Aktieporteføljen. Vel mødt i AP. https://www.facebook.com/groups/aktieportefoljen/ Synlighed betyder alt og er man ude af investorernes/kundernes synsfelt er sandsynligheden for at nye investorer/kunder tilgår virksomheden lav. Har ovenstående information vakt din interesse skal du være velkommen til at kontakte mig for yderlig dialog. Mvh Andreas Rasmussen Founder & CEO Aktieporteføljen andreas@aktieportefoljen.dk 0045-28577658


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind