Navn: Rasmus Nordqvist Parti: Alternativet   Hvad er dine politiske EU-prioriteter, som du vil arbejde for, hvis du bliver valgt? Det helt overordnede er jo, at vi skal arbejde sammen. Vi står med nogle udfordringer, som er kæmpestore, og som vi bedst løser i fællesskab. Først og fremmest er klimakrisen øverst på vores dagsorden. Den kan vi kun løse sammen. Det næste er, at vi desværre har et Europa lige nu, hvor der er meget stor ulighed. Der er mange unge, der er arbejdsløse, hvis man tager til Syd- og Østeuropa. Vi ser også fattigdom i Europa. Det er nogle ting, vi bliver nødt til at gøre noget ved, fordi ulighed på den måde, som vi ser lige nu, er med til at skabe sociale spændinger, ustabilitet og udfordre hele vores europæiske samarbejde, som vi har så meget brug for under de her store udfordringer. På hvilke punkter kan dine prioriteter understøtte dansk iværksætteri? For mig er det vigtigt at tale om det, der er “europæisk” og ikke “dansk”. Europa-Parlamentet handler jo om europæisk politik: Hvordan vi gør noget godt for iværksættere og SMV’er i hele Europa. Det er egentlig en vigtig pointe fra min side. Ja, der er tiltag,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt